PUR panas lebur mesin laminating napel TH-101B

Pedaran pondok:

Fitur Mesin:

1. Sistem alignment ujung otomatis, alignment otomatis, ngirangan tanaga gawé.

2. Alat anu teu nganggo tegangan bébas, teu aya kerut, ngirangan intensitas tanaga gawé.

3. Hingga 80 m / mnt, produksi gancang-gancang, henteu garing.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi :

Modél mesin: X-TH101B

Diménsi mesin: panjang * lébar a * jangkungna / 4080mm * 3000mm * 2200mm

Lebar bahan anu tiasa dianggo mesin: 1800mm

Produktivitas: 0 ~ 40m / mnt

Tegangan: 380V / AC

Kakuatan: 40KW

Metode pemanasan: Pemanasan listrik

Asesoris cocog: mesin sol 200L

Metoda gluing: titik transfer lem tina roller lem

Power drive: régulasi AC régulasi régulasi stepless

Sistem kontrol: Antarmuka PLC

Beurat mesin: 5800kg

Warna mékanis: bodas-bodas, beureum Cina

Operator: 2 ~ 8

Industri Aplikasi:

Baju jero, papakéan haneut sareng bahan fléksibel séjén.

Fitur Mesin:

1. Sistem alignment ujung otomatis, alignment otomatis, ngirangan tanaga gawé.

2. Alat anu teu nganggo tegangan bébas, teu aya kerut, ngirangan intensitas tanaga gawé.

3. Hingga 80 m / mnt, produksi gancang-gancang, henteu garing.

4. PUR panas larut mesin alat kontrol sanyawa nyoko desain PLC anu tiasa diprogram sareng kontrol panganteur man-mesin, operasi anu manusiawi sareng pangropéa anu gampang.

5. Kalayan sistem sirkulasi pemanasan minyak mindahkeun panas, langkung merenah pikeun ngendalikeun naékna suhu sareng ragrag sareng stabilitas lem.

6. Bahan laminating sareng produk réngsé tiasa ngadopsi metode coiling pusat atanapi pilihan permukaan sakumaha diperyogikeun.

7. Metode gluing dibagi kana dua pilihan: dispensing sareng palapis lengkep.

 

Peringatan pikeun PUR panas lebur perekat campuran:

Operator ngan ukur tiasa ngoperasikeun alat-alat ieu saatos aranjeunna sapinuhna kenal sareng kinerja mesin sareng prinsip kerja. Alat-alat ieu kedah dioperasikeun ku jalma anu dédikasi, sareng tanaga anu sanés operasi sanés tiasa muka atanapi ngalih sacara acak.

Sateuacan produksi, parios naha alat listrik sapertos kabel, pemutus sirkuit, kontaktor, sareng motor nyumponan sarat.

Sateuacan produksi, parios naha suplai kakuatan tilu-fase saimbang. Dilarang mastikeun pikeun ngamimitian alat-alat tanpa fase.

Salila période produksi, parios naha unggal sendi puter aman, naha pipa na diblokir, naha aya karusakan, atanapi kabocoran minyak, sareng angkat dina waktosna.

Mesin minyak panas kedah diaktipkeun sateuacan produksi, sareng produksi ngan tiasa dilaksanakeun saatos suhu naék kana suhu anu dibutuhkeun ku prosés. Sateuacan produksi, parios naha tekanan unggal barometer normal, naha aya kabocoran dina jalur gas, sareng ngalereskeun dina waktosna.

Sateuacan produksi, parios ketang unggal sambungan pikeun ningali naha aya looseness atanapi ragrag, sareng ngalereskeun dina waktos.

Sateuacan produksi masal alatna, sakedik uji kedah dilakukeun heula, sareng produksi masal tiasa dilaksanakeun ngan ukur hasil.

Sateuacan produksi, parios kaayaan lubrication tina sababaraha stasion hidrolik, panurun, bushes bantalan, sekrup kalungguhan, sareng sajabana, sareng eusian minyak hidrolik sareng minyak pelincir dina cara anu leres sareng tepat waktu.

Saatos mesin dieureunkeun, bak bak, asesoris squeegee, sareng roller anilox kedah diberesihan dina waktosna kanggo ngaluarkeun résidu lem sareng kokotor tina sadaya bagian mesin kanggo panggunaan salajengna.

Dilarang pisan ngahubungi cairan korosif sareng rol karét, sareng teras mastikeun yén permukaan unggal roller drive bersih sareng bébas tina bahan asing.

Dilarang pisan pikeun numpukkeun runtah di sakitar mesin minyak panas, sareng ngajaga mesin minyak panas sareng lingkunganana tetep bersih sareng bebas tina benda asing sepanjang waktos. Nalika mesin minyak panas tiasa dianggo, dilarang pisan noél pipa minyak pangiriman ku panangan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami