Produk

  • Four-column hydraulic cutting machine

    Mesin motong hidrolik opat kolom

    Fitur:

    1. Desain mékanisme dua silinder opat kolom, kalayan kaku anu saé, sacara efektif tiasa mastikeun katepatan kasaimbangan mesin, sareng ngajaga kaluaran kakuatan dobel gaya dina posisi mana waé dina permukaan motong;

    2. Operasi single-stroke intermitente, tombol dua-leungeun diaktipkeun, sareng alat gawat darurat disayogikeun pikeun mastikeun operasi anu aman;

    3. Setélan kapang cutter saderhana, akurat, sareng gaya motong gancang-gancang sareng gampang;

  • Flat hydraulic cutting machine

    Mesin motong hidrolik datar

    1. Operasi saderhana sareng hemat tenaga kerja, tingkat kagagalan kirang, gaya motong kuat, sareng beban pegatna gancang, langkung ti 1000 kali per jam.

    2. Alat péso kapang péso, pangaturan cetakan péso tinggi sareng rendah, saderhana pisan, akurat sareng gancang.

    3. Tenang sareng low noise salami operasi ningkatkeun lingkungan damel.

    4. Alat pangaturan anu saé tiasa gampang kéngingkeun stroke pemotongan anu pangsaéna sareng manjangkeun umur jasa paéh sareng papan pamotong.

    5. Aya metode operasi anu aman.

  • Blister Packing Hydraulic Press

    Bungkus Kemasan Hidrolik Pencét

    • Mesin motong dahar otomatis dilengkepan manipulator, anu tiasa ngirangan tanaga gawé sareng ningkatkeun efisiensi produksi. Struktur dua silinder opat kolom diadopsi.

    • Struktur, ngahontal motong tonage tinggi sareng ngahémat konsumsi énergi. Dina dasar mesin motong opat tihang presisi, sisi dua sisi atanapi dua sisi.

    • Alat dahar otomatis dina permukaan ningkatkeun épisiénsi sareng kasalametan alat mesin, sareng ningkatkeun efisiensi produksi tina saluruh mesin ku dua dugi ka tilu.

    • Mesin motong tuang otomatis cocog pikeun industri palét, industri koper, ngolah kulit, industri sapatu, industri bungkus, cocooan.

    • Operasi motong maot skala ageung sareng paéh langkung luhur pikeun industri, alat tulis, industri mobil, jst.

  • Oily glue laminating machine KP-YJ128C

    Mesin laminating lem minyak KP-YJ128C

    Fitur:

    1. Sakabeh mesin dilengkepan undinding, koreksi simpangan otomatis, pre-drying, drying komposit, pendinginan cai, slitting otomatis, gesekan permukaan ngagulung sareng unit sanés. Bahan komposit ngagaduhan kaunggulan palapis seragam, komposit mulus, teu aya deformasi manjang, henteu aya buih, henteu kerut, raoseun panangan anu alus, kalembutan, perméabilitas hawa anu hadé, sareng gulungan anu rapih.

    2. Aya seueur jinis bahan komposit, khususna cocog pikeun palapis sareng panyatuan lawon sareng lawon, lawon sareng lawon anu henteu dianyam, lawon sareng kulit anu henteu dianyam, bolu sareng flanel, bolu sareng kulit, jst.

    3. Rewinding sareng unwinding tiasa milih konfigurasi anu cocog numutkeun bahan anu béda;

  • PUR hot melt adhesive laminating machine TH-101A

    PUR panas lebur mesin laminating napel TH-101A

    Fitur Mesin:

    1. Sistem alignment ujung otomatis, alignment otomatis, ngirangan tanaga gawé.

    2. Alat anu teu nganggo tegangan bébas, teu aya kerut, ngirangan intensitas tanaga gawé.

    3. Hingga 80 m / mnt, produksi gancang-gancang, henteu garing.

  • PUR hot melt adhesive laminating machine TH-101B

    PUR panas lebur mesin laminating napel TH-101B

    Fitur Mesin:

    1. Sistem alignment ujung otomatis, alignment otomatis, ngirangan tanaga gawé.

    2. Alat anu teu nganggo tegangan bébas, teu aya kerut, ngirangan intensitas tanaga gawé.

    3. Hingga 80 m / mnt, produksi gancang-gancang, henteu garing.

  • PUR hot melt adhesive laminating machine TH-101C

    PUR panas lebur mesin laminating napel TH-101C

    Fitur Mesin:

    1. Sistem alignment ujung otomatis, alignment otomatis, ngirangan tanaga gawé.

    2. Alat anu teu nganggo tegangan bébas, teu aya kerut, ngirangan intensitas tanaga gawé.

    3. Hingga 80 m / mnt, produksi gancang-gancang, henteu garing.

    4. PUR panas larut mesin alat kontrol sanyawa nyoko desain PLC anu tiasa diprogram sareng kontrol panganteur man-mesin, operasi anu manusiawi sareng pangropéa anu gampang.

  • Magnetic powder brake

    Rem bubuk magnét

    Fitur Struktural:

    1. Pabrikan presisi CNC, presisi tinggi, pamrosésan anu hadé, linearitas anu saé, sareng kinerja anu unggul.

    2. bubuk magnét impor, purity tinggi, henteu bubuk karbon hideung, kinerja stabil sareng umur panjang.

    3. Struktur alloy aluminium, kalayan kinerja dissipation panas anu saé, demagnetization saé, sareng gancang gancang réspon.

    4. Operasi stabil, teu aya geter, teu aya dampak, teu aya sora dina kaayaan ngamimitian, ngaji sareng ngerem.

  • Air expansion shaft

    Aci ékspansi hawa

    1. Waktos operasi inflasi pondok. Ngan ukur 3 detik pikeun misahkeun sareng nempatkeun aci ékspansi hawa sareng tabung kertas kanggo ngalengkepan inflasi sareng deflasi. Henteu kedah misahkeun bagian mana waé dina tungtung aci pikeun ngempelkeun ketat tabung kertas.

    2. Tabung kertas gampang dipasang: tabung kertas tiasa dipindahkeun sareng dibereskeun dina posisi mana waé dina sumbu ku tindakan ngagembung sareng ngagelebug.

    3. beurat ageung beban-ukuran: Ukuran diaméterna aci tiasa ditangtoskeun numutkeun kabutuhan konsumén anu saleresna, sareng waja atos luhur dianggo pikeun ningkatkeun beurat beban.

  • Glue roller

    Roller lem

    Aterial: Paké kualitas luhur 45 # pipa baja seamless sareng pipa waja paduan

    Metode pemanasan: minyak konduksi panas, cai konduksi panas

    Struktur: Alur batin sareng kanal aliran spiral multi-sirah lead ageung atanapi struktur jaket