Mesin laminating lem minyak KP-YJ128C

Pedaran pondok:

Fitur:

1. Sakabeh mesin dilengkepan undinding, koreksi simpangan otomatis, pre-drying, drying komposit, pendinginan cai, slitting otomatis, gesekan permukaan ngagulung sareng unit sanés. Bahan komposit ngagaduhan kaunggulan palapis seragam, komposit mulus, teu aya deformasi manjang, henteu aya buih, henteu kerut, raoseun panangan anu alus, kalembutan, perméabilitas hawa anu hadé, sareng gulungan anu rapih.

2. Aya seueur jinis bahan komposit, khususna cocog pikeun palapis sareng panyatuan lawon sareng lawon, lawon sareng lawon anu henteu dianyam, lawon sareng kulit anu henteu dianyam, bolu sareng flanel, bolu sareng kulit, jst.

3. Rewinding sareng unwinding tiasa milih konfigurasi anu cocog numutkeun bahan anu béda;


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi :

Parameter KP-YJ128C Performance:

Suplai kakuatan: 380V 50HZ 3 fase

Lebar épéktip: 1800mm

Lebar permukaan ngagugulung: 1300mm

Spésifikasi roller manaskeun: Ø1500 * 1800mm

metode pemanasan: Pemanasan listrik

Metode palapis: Lapisan mindahkeun lem

Kacepetan desain mékanis: 0-50m / mnt

Total kakuatan: 50kw

Diménsi (L * W * H): Sakitar 11600 * 2000 * 2200mm

beurat: Ngeunaan 6500kg (tunduk kana produk anu sabenerna)

Fitur Struktural :

Mesin sanyawa mindahkeun lem KP -105X titik.

Kagunaan sareng Fitur:

Hal ieu utamina dianggo pikeun panyatuan lawon papakéan, bulu domba kutub, non-bulu, lawon manteng, lawon non-anyaman, kulit, bolu, lawon anyaman sareng bahan sanésna. Lumaku pikeun industri sapertos pakean, interior mobil, sapatu sareng topi, koper, hiasan, sareng tékstil bumi.

Fitur:

1. Sakabeh mesin dilengkepan undinding, koreksi simpangan otomatis, pre-drying, drying komposit, pendinginan cai, slitting otomatis, gesekan permukaan ngagulung sareng unit sanés. Bahan komposit ngagaduhan kaunggulan palapis seragam, komposit mulus, teu aya deformasi manjang, henteu aya buih, henteu kerut, raoseun panangan anu alus, kalembutan, perméabilitas hawa anu hadé, sareng gulungan anu rapih.

2. Aya seueur jinis bahan komposit, khususna cocog pikeun palapis sareng panyatuan lawon sareng lawon, lawon sareng lawon anu henteu dianyam, lawon sareng kulit anu henteu dianyam, bolu sareng flanel, bolu sareng kulit, jst.

3. Rewinding sareng unwinding tiasa milih konfigurasi anu cocog numutkeun bahan anu béda;

4. Numutkeun ciri-ciri bahan anu béda-béda, sababaraha alat tiasa ditambihan atanapi dipiceun;

5. Éta cocog pikeun palapis sareng majemuk perekat anu leyur dina cai sareng pelarut, sadar kana fungsi hiji mesin kalayan sababaraha fungsi.

6. Jumlah lem sareng gaya lem tiasa disaluyukeun numutkeun bahan sareng kabutuhan saleresna.

7. Pemanasan kendang tiasa dipanaskeun ku listrik, uap atanapi minyak termal.

8. Lebar permukaan roller mesin tiasa ditangtoskeun numutkeun lébar ageung bahan anu saéstuna.

9. Sakabéh sistem tiasa dioperasikeun sareng dikawasa ku layar sentuh program PLC anu cerdas atanapi jinis mékanis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami