Bubuka pikeun palapis sareng ciri laminating mesin laminating PUR

1. Ningkatkeun jumlah lem anu dilarapkeun. Upami jumlah lem leutik teuing atanapi permukaan bagéan substrat henteu dilapis ku perekat, bakal hésé pikeun dua substrat kabeungkeut nalika dicampur. Urang tiasa milih rol anilox kalayan sél anu langkung jero, atanapi ningkatkeun jumlah lem dina permukaan substrat ku cara ningkatkeun tekanan tina roller karét sareng ngirangan tekanan kontak antara agul dokter sareng roller anilox. Pikeun sababaraha substrat pilem palastik, pangobatan korona tiasa dilakukeun sateuacan dilapis janten permukaan lemes, sahingga ningkatkeun kamampuan substrat nyerep napel sareng ningkatkeun jumlah lem dina permukaan.

2. Milih suhu garing anu cocog anu luhur teuing atanapi handap teuing bakal mangaruhan fastness beungkeutan pilem komposit. Nalika substrat anu dilapis garing, suhu pemanasan ageung teuing atanapi saatos masak suhu luhur, lapisan permukaan témpél bakal karbonat, sahingga ngancurkeun kamampuan ngabeungkeut témpél. Upami suhu pangeringan kirang teuing, inpormasi pabrikan bakal nyababkeun napelna henteu lengkep diubaran, viskositas perekat na kirang, sareng kompositna henteu kuat. Saatos sababaraha waktos, gelembung sigana bakal ngabentuk dina pilem komposit, anu bakal ngarusak kualitas komposit produk. Tangtosna, urang tiasa milih printer digital napel kalayan résistansi suhu luhur anu saé sareng résistansi retort pikeun adaptasi sareng suhu anu langkung garing, sapertos panggunaan perekat poliuretan.

3. Ningkatkeun tekanan komposit anu pantes. Tekanan komposit anu berlebihan atanapi tekanan henteu rata dina kadua tungtung roller komposit bakal nyababkeun keriput dina permukaan pilem komposit, sareng torowongan kosong bakal kabentuk dina keriput saatos komposit, anu bakal mangaruhan fastness beungkeutan produk réngsé. Luyu pikeun ningkatkeun tekanan sanyawa gunana pikeun ningkatkeun kakuatan beungkeutan sanyawa.

Salaku tambahan, pikeun ningkatkeun pangaruh beungkeutan pilem komposit sareng kualitas bungkus susu, perlu nyingkahan zat asing, lebu sareng puing-puing anu sanés tina taat kana perekat atanapi permukaan komposit substrat. Salam panutup Nalika operasi, ati-ati niténan sababaraha masalah sareng kagagalan dina prosés produksi, sareng anggo metode di luhur pikeun ngaleungitkeun kagagalan anu wajar. Nalika aya sababaraha masalah atanapi kagagalan, panginten moal tiasa nganggo metodeu tunggal. Dina waktos ayeuna, mesin kemasan kedah dihindari, pokus dina ngarengsekeun masalah konci, teras nganggo cara anu sanés pikeun méréskeun masalah minor hiji-hiji.


Pos waktos: Apr-16-2021