Metoda gluing sareng beberesih mesin laminating napel panas PUR

Mesin laminating palapis palapis PUR panas-lebur nganggo 100% perekat panas-lééh padet anu henteu ngandung bahan bahaya. Saatos dipanaskeun kana kaayaan cair, éta seragam sareng rutin dilapis dina permukaan padamelan pikeun ngahontal tujuan adési. . Numutkeun obyék pamrosésan anu béda, bentuk palapis anu béda sapertos dispensing, nyemprot sareng gulung, sareng lapisan serat tiasa dipilih masing-masing. Kusabab operasi saderhana tina alat-alat, beungkeutan anu dipercaya sareng gancang, efisiensi ngolah tinggi, konsumsi palapis seragam, konsumsi lem anu rendah, henteu aya polusi lingkungan, sareng patuh kana syarat panyalindungan lingkungan ayeuna, éta parantos dianggo pikeun damel sapatu, bungkus, kulit barang, kotak kertas, asesoris, sareng bahan wangunan. , Alat-alat olahraga, produk saniter, cocooan, éléktronika, alat-alat listrik, kulit, jati sareng industri sanés beuki dipilih salaku alat produksi anu nyokong.

Metode beberesih Pelapis sirah péso beberesih: Saatos alat-alatna dipanaskeun, usap ku kasa garing.

Ngabersihan roller: ngusap roller stainless steel ku kasa garing bersih dicelupkeun dina 75% alkohol, upami aya lem dina permukaan, anggo kasa garing dicelupkeun dina 1620 pelarut / étil asétat pangleyur kanggo ngusap;

Lem dina permukaan roller karét teu kedah diubaran ku pelarut organik, supados henteu ngaruksak roller karét, éta kedah dileungitkeun ku perekat pangubaran anu kuat.
Beulah luar pakakas; metoda beberesih: nganggo kasa garing bersih dicelupkeun dina 75% alkohol kanggo ngusap.
Ganti beberesih angkatan: Bersihkeun kotak lem sareng selang mesin laminating lapisan palapis pUR panas lebur (lumaku pikeun modél lem sareng metode palapis): Saatos ngosongkeun lem aslina, tambahkeun lem anyar 2 ~ 3Kg, sareng panaskeun dugi ka lengkep dilebur. Kosong, teras tambihan jinis lem énggal, saatos lebur total, solokan sahenteuna 1Kg kanggo ngamimitian produksi resmi.

Ngabersihan sirah péso palapis (lumaku pikeun modél perobihan lem sareng metode palapis): Saatos alatna dipanaskeun, anggo kasaéan garing kanggo ngusap.

Roller dina posisi sanyawa palapis: Anggo kasa garing garing pikeun ngusap lebu dina permukaan. Upami lem aya dina permukaan, tong nganggo pelarut organik kanggo nyegah karusakan dina karét karét. Anggo perekat pangobatan anu kuat pikeun ngaluarkeunana.

Ngabersihkeun alat corona: Saatos mastikeun yén kakuatanana pareum, usap ku gosok garing anu bersih dicelupkeun dina 75% alkohol.

Beberesih siklus non-dibereskeun tina PUR panas ngalembereh mesin laminating palapis napel: sirah palapis PUR panas ngalembereh mesin perekat palapis palapis panas kedah dibersihkeun nalika metode palapis sareng perobihan tingkat kategori lem, sareng sirah palapis kedah dipiceun sateuacan lem dipadetkeun . , Gunakeun kasa garing anu dicelupkeun kana pangleyur kanggo ngusap sirah anu bersih. Nalika alat-alat dipareuman nalika prosés produksi, lem limpa kedah diusap ku kasaangan bersih nalika alat-alat dihurungkeun. Bersihkeun layar saring palapis palem panas lebur panas sareng mesin laminating salami satengah bulan. Meresihan layar saringan tina sirah palapis mesin laminating palapis palapis panas ngalembereh.

Produksi parantos ditunda langkung ti sabulan, sareng sadaya alat palapis kedah diberesihan numutkeun eusi sareng syarat-syarat di luhur unggal dinten, sateuacan sareng saatos parobihan angkatan, satengah bulan sareng beberesih siklus anu teu dibereskeun sateuacan dilarapkeun; pikeun PUR panas lebur palapis perekat lem mesin laminating Saatos ngosongkeun lem aslina, tambahkeun sakitar 30Kg minyak mineral bodas pikeun ngaleyurkeun sésana lem. Saatos pengosongan, tambahkeun sakitar 30Kg minyak mineral bodas pikeun ngaleyurkeun deui, sareng antosan kanggo dianggo saatos dikosongkeun.


Pos waktos: Apr-16-2021