Warta

  • Aplikasi sareng kaunggulan mesin sanyawa non-anyaman

    Aplikasi tina mesin laminating non-anyaman: Dua atawa leuwih lapisan fabrics jeung bahan lemes anu kabeungkeut pikeun ngabentuk sakabeh.Ayeuna aranjeunna ogé tiasa janten pelat komposit.Bahan ieu kalebet rupa-rupa spons, lawon, EVA, kulit buatan, wol jieunan, lawon non-anyaman, bulu polar, kasmir, h ...
    Maca deui
  • Application of nonwoven compound machine

    Aplikasi mesin sanyawa nonwoven

    一、 Aplikasi tina mesin laminating non-anyaman Umumna diomongkeun, mesin sanyawa nujul kana parabot sanyawa dina tékstil imah, pakean, jati, interiors otomotif tur industri patali lianna, utamana dipaké pikeun sagala rupa jenis fabrics, lawon non-anyaman, kulit, pilem, kertas, spo...
    Maca deui
  • Flat laminating machine Roller laminating machine Hot press

    Mesin laminating datar Roller mesin laminating Hot pencét

    Mesin laminating datar Roller mesin laminating Pencét panas, mesin laminating frékuénsi luhur Kusabab rentang aplikasi lega film napel panas ngalembereh, ayeuna aya leuwih mesin dina pasaran pikeun skenario pamakéan béda.Ayeuna, mesin pangolahan mainstream kalebet p datar ...
    Maca deui
  • Composite of hot melt adhesive film and non-woven fabric

    Komposit tina pilem napel panas ngalembereh jeung lawon non-anyaman

    Kumaha sanyawa pilem napel panas ngalembereh kalawan lawon non-anyaman "mangrupakeun masalah ngeunaan pamakéan pilem napel ngalembereh panas.Kusabab aya anu naroskeun, ayeuna kuring bakal masihan anjeun perkenalan saderhana pikeun panggunaan sareng popularisasi.Kusabab aya sababaraha béda dina prosés produksi jeung compou ...
    Maca deui
  • Multifunctional laminating machine of TPU hot melt adhesive film laminating manufacturer

    mesin laminating multifunctional of TPU panas ngalembereh napel pilem laminating produsén

    Komposit nyaéta anu disebut beungkeutan, nyaéta, langkung ti dua barang tina bahan anu sami atanapi bahan anu béda dihijikeun dumasar kana sababaraha syarat prosés, supados janten gembleng anu énggal.Compounding mangrupa salah sahiji tumbu penting dina prosés manufaktur produk industri modern ...
    Maca deui
  • Components of PUR hot melt adhesive laminating machine equipment

    Komponén PUR panas ngalembereh napel alat-alat mesin laminating

    PUR mesin lem panas ngalembereh (disebut salaku: PUR mesin lem panas) parabot: mangrupakeun jenis PUR lem panas ngalembereh padet nu bisa dilebur, sarta lem dilebur bakal diangkut ka alat palapis lem ka substrat ngaliwatan alat pressurizing. .Ngalaksanakeun palapis.Alat éléktromékanis...
    Maca deui
  • Mesh belt compound machine can produce composite materials

    Mesin sanyawa sabuk bolong tiasa ngahasilkeun bahan komposit

    Mesin laminating sabuk bolong mangrupikeun mesin laminating anu ngahijikeun dua atanapi dua lapisan bahan babarengan.Jieun bahan baku boga fungsi anyar.Sapertos pilem sareng aluminium foil, pilem, kertas, lawon non-anyaman, sareng sajabana anu biasa dianggo.Ogé bisa dipaké dina kombinasi kalayan pilem, bolu, lawon, jsb ...
    Maca deui
  • Introduction of different coating methods of coating laminating machine【Demonstration of animation】

    Bubuka metode palapis anu béda pikeun mesin laminating coating【Demonstrasi animasi】

    Artikel ieu utamana ngawanohkeun dalapan métode palapis béda tina mesin sanyawa palapis, kaasup palapis gravure, roll palapis sabalikna, péso roll palapis, pangukuran bar palapis, slot paeh palapis, dipping, palapis curtain, sarta palapis péso hawa.Lantai.Catetan: Téknis Pelapisan Internasional...
    Maca deui
  • Daily cleaning and maintenance of rubber rollers

    beberesih poean jeung perawatan rollers karét

    Pangropéa poean anu pas sareng leres tina roller anilox sacara efektif tiasa manjangkeun umur jasa, ningkatkeun pamakean, sareng nyandak kauntungan anu langkung ageung.1. Anyar roll ngajalankeun-in Iwal eta mangrupakeun Resort panungtungan, ulah make anyar gilinding pikeun proofing pesenan penting.Sanajan anilox roll geus undergone deb ...
    Maca deui
  • Gluing and cleaning method of PUR hot melt adhesive laminating machine

    Gluing jeung meresihan metoda PUR panas ngalembereh napel laminating mesin

    The PUR panas-lebur napel palapis mesin laminating ngagunakeun 100% padet napel panas-lebur nu teu ngandung bahan ngabahayakeun.Saatos dipanaskeun kana kaayaan cair, éta seragam sareng rutin dilapis dina permukaan padamelan pikeun ngahontal tujuan adhesion..Numutkeun pr béda ...
    Maca deui
  • Introduction to the coating and laminating characteristics of PUR laminating machine

    Bubuka kana palapis sareng ciri laminating tina mesin laminating PUR

    1. Ningkatkeun jumlah lem dilarapkeun.Lamun jumlah lem teuing leutik atawa beungeut bagian tina substrat teu coated kalawan napel, éta bakal hésé pikeun dua substrat kabeungkeut salila compounding.Urang tiasa milih roller anilox kalayan sél anu langkung jero, ...
    Maca deui