Rem bubuk magnét

Pedaran pondok:

Fitur Struktural:

1. Pabrikan presisi CNC, presisi tinggi, pamrosésan anu hadé, linearitas anu saé, sareng kinerja anu unggul.

2. bubuk magnét impor, purity tinggi, henteu bubuk karbon hideung, kinerja stabil sareng umur panjang.

3. Struktur alloy aluminium, kalayan kinerja dissipation panas anu saé, demagnetization saé, sareng gancang gancang réspon.

4. Operasi stabil, teu aya geter, teu aya dampak, teu aya sora dina kaayaan ngamimitian, ngaji sareng ngerem.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

1. Rupa-rupa kontrol tiasa dilaksanakeun kalayan gampang.

2. Éta tiasa ngahontal operasi ngageser kontinyu.

3. torsi stabil tiasa didapet.

4. Henteu aya sora tweet. Fenomena stick-slip tina permukaan aksi bakal kajadian dina metoda gesekan, tapi éta moal kajadian di dieu, sareng moal aya sora anu nyambungkeun, janten operasi na rada sepi.

5. Kapasitas panas ageung. Kusabab panggunaan bubuk magnét kalayan résistansi panas anu saé pisan sareng metode pendingin anu ideal, éta tiasa dianggo kalayan katenangan haté bahkan dina operasi ngageser kontinyu parah.

6. Kaayaan anu teras-terasan sareng nyetir lancar tiasa kahontal. Kusabab koefisien gesekan statis ampir sami sareng koefisien gesekan dinamis, moal aya geter nalika disambungkeun lengkep, sareng akselerasi sareng déelerasi tiasa disaluyukeun numutkeun beban.

1. Kontrol torsi presisi tinggi Rentang kontrol torsi lega pisan, sareng presisi kontrolna tinggi. Torsi transmisi sareng arus anu narik dina rasio anu leres, anu tiasa ngawujudkeun kontrol presisi tinggi.

2. Daya tahan anu luhung sareng umur panjang, nganggo bubuk magnét super alloy kalayan résistansi panas super, tahan tahan, résistansi oksidasi sareng tahan korosi, sareng umur panjang.

3. stabilitas anu saé tina ciri torsi konstan bubuk magnét ngagaduhan ciri magnét anu hadé, sareng kakuatan pangiket antara partikelna stabil, sareng torsi ngésér stabil pisan. Éta henteu ngagaduhan hubungan sareng jumlah révolusi anu relatif sareng tiasa ngajaga torsi konstan kanggo waktos anu lami.

4. Operasi ngageser kontinyu nganggo struktur pendinginan kalayan épék dissipation panas anu saé sareng deformasi termal seragam, ditambah ku résistansi panas tinggi bubuk magnét, anu ngamungkinkeun sambungan ageung sareng kakuatan ngerem sareng kakuatan ngageser, sareng tiasa lancar ngageser tanpa nyababkeun geter.

5. Patalina lancar, pangaruhna leutik pisan nalika teu aya pangaruhna, sareng éta tiasa ngamimitian sareng lirén lirén tanpa aya pangaruh. Sumawona, torsi résistansi leutik pisan sareng moal ngabalukarkeun generasi panas henteu kapake.

6. Cocog pikeun operasi frékuénsi luhur sareng réspon gancang sareng struktur dissipation panas khusus, cocog pikeun operasi frékuénsi luhur.

7. Ringan, bébas pangropéa, umur panjang, kompak sareng ringan, anggo coil tahan suhu luhur sareng bantalan gajih khusus, sareng nerapkeun pangobatan tahan tahan khusus pikeun armature anu gampang dianggo pikeun manjangkeun umur jasa.

Ruang Lingkup Aplikasi:

Kusabab ciri di luhur rem bubuk magnét, éta parantos seueur dianggo dina pembuatan kertas, percetakan, plastik, karét, tékstil, percetakan sareng pewarnaan, kawat sareng kabel, metalurgi, sareng industri pamrosésan péngkolan anu sanés pikeun ngadalikeun tegangan sareng ngagulung tegangan. Salaku tambahan, kopling bubuk magnét ogé tiasa dianggo pikeun panyangga, panyalindungan overload, pangaturan kagancangan, sareng rem rem magnét ogé sering dianggo pikeun ngamuat dinamométer sareng ngerem mesin transmisi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami