Bagian Mesin

  • Magnetic powder brake

    Rem bubuk magnét

    Fitur Struktural:

    1. Pabrikan presisi CNC, presisi tinggi, pamrosésan anu hadé, linearitas anu saé, sareng kinerja anu unggul.

    2. bubuk magnét impor, purity tinggi, henteu bubuk karbon hideung, kinerja stabil sareng umur panjang.

    3. Struktur alloy aluminium, kalayan kinerja dissipation panas anu saé, demagnetization saé, sareng gancang gancang réspon.

    4. Operasi stabil, teu aya geter, teu aya dampak, teu aya sora dina kaayaan ngamimitian, ngaji sareng ngerem.

  • Air expansion shaft

    Aci ékspansi hawa

    1. Waktos operasi inflasi pondok. Ngan ukur 3 detik pikeun misahkeun sareng nempatkeun aci ékspansi hawa sareng tabung kertas kanggo ngalengkepan inflasi sareng deflasi. Henteu kedah misahkeun bagian mana waé dina tungtung aci pikeun ngempelkeun ketat tabung kertas.

    2. Tabung kertas gampang dipasang: tabung kertas tiasa dipindahkeun sareng dibereskeun dina posisi mana waé dina sumbu ku tindakan ngagembung sareng ngagelebug.

    3. beurat ageung beban-ukuran: Ukuran diaméterna aci tiasa ditangtoskeun numutkeun kabutuhan konsumén anu saleresna, sareng waja atos luhur dianggo pikeun ningkatkeun beurat beban.

  • Glue roller

    Roller lem

    Aterial: Paké kualitas luhur 45 # pipa baja seamless sareng pipa waja paduan

    Metode pemanasan: minyak konduksi panas, cai konduksi panas

    Struktur: Alur batin sareng kanal aliran spiral multi-sirah lead ageung atanapi struktur jaket