Laminator

  • Oily glue laminating machine KP-YJ128C

    Mesin laminating lem minyak KP-YJ128C

    Fitur:

    1. Sakabeh mesin dilengkepan undinding, koreksi simpangan otomatis, pre-drying, drying komposit, pendinginan cai, slitting otomatis, gesekan permukaan ngagulung sareng unit sanés. Bahan komposit ngagaduhan kaunggulan palapis seragam, komposit mulus, teu aya deformasi manjang, henteu aya buih, henteu kerut, raoseun panangan anu alus, kalembutan, perméabilitas hawa anu hadé, sareng gulungan anu rapih.

    2. Aya seueur jinis bahan komposit, khususna cocog pikeun palapis sareng panyatuan lawon sareng lawon, lawon sareng lawon anu henteu dianyam, lawon sareng kulit anu henteu dianyam, bolu sareng flanel, bolu sareng kulit, jst.

    3. Rewinding sareng unwinding tiasa milih konfigurasi anu cocog numutkeun bahan anu béda;

  • PUR hot melt adhesive laminating machine TH-101A

    PUR panas lebur mesin laminating napel TH-101A

    Fitur Mesin:

    1. Sistem alignment ujung otomatis, alignment otomatis, ngirangan tanaga gawé.

    2. Alat anu teu nganggo tegangan bébas, teu aya kerut, ngirangan intensitas tanaga gawé.

    3. Hingga 80 m / mnt, produksi gancang-gancang, henteu garing.

  • PUR hot melt adhesive laminating machine TH-101B

    PUR panas lebur mesin laminating napel TH-101B

    Fitur Mesin:

    1. Sistem alignment ujung otomatis, alignment otomatis, ngirangan tanaga gawé.

    2. Alat anu teu nganggo tegangan bébas, teu aya kerut, ngirangan intensitas tanaga gawé.

    3. Hingga 80 m / mnt, produksi gancang-gancang, henteu garing.

  • PUR hot melt adhesive laminating machine TH-101C

    PUR panas lebur mesin laminating napel TH-101C

    Fitur Mesin:

    1. Sistem alignment ujung otomatis, alignment otomatis, ngirangan tanaga gawé.

    2. Alat anu teu nganggo tegangan bébas, teu aya kerut, ngirangan intensitas tanaga gawé.

    3. Hingga 80 m / mnt, produksi gancang-gancang, henteu garing.

    4. PUR panas larut mesin alat kontrol sanyawa nyoko desain PLC anu tiasa diprogram sareng kontrol panganteur man-mesin, operasi anu manusiawi sareng pangropéa anu gampang.