Roller lem

Pedaran pondok:

Aterial: Paké kualitas luhur 45 # pipa baja seamless sareng pipa waja paduan

Metode pemanasan: minyak konduksi panas, cai konduksi panas

Struktur: Alur batin sareng kanal aliran spiral multi-sirah lead ageung atanapi struktur jaket


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

Aterial: Paké kualitas luhur 45 # pipa baja seamless sareng pipa waja paduan

Metode pemanasan: minyak konduksi panas, cai konduksi panas

Struktur: Alur batin sareng kanal aliran spiral multi-sirah lead ageung atanapi struktur jaket

Ngolahna: prosés pangobatan panas anu canggih, saatos dipareuman sareng tempering, dipéngkolkeun, dicocogkeun, sareng sajabina, gangguan panangan lengan panch, relief setrés, péngkolan rupa, quenching frékuénsi panengah, grinding rupa, plating Chrome keras kandel, grinding rupa sareng grinding super rupa .

Parameter:

Lempeng, lumpat, konséntrisitas ≤0.002mm. Saatos dipareuman, karasa permukaan gulung nyaéta HRC55 ~ 58, sareng saatos plating kromium heuras, karasa na luhur HRC65.

Perusahaan urang ngahususkeun dina produksi sababaraha pola pola, rol elektro-terukir, rol anilox, rol palapis, rol film matting cor, frosted rollers, frosted rollers, mirror rollers, skin rollers, steel-to-steel rol, transparan plate rollers, Roller pemanasan, roller pelat akrilik, serbet tekanan pilem serbét serbet saniter, roller tekanan non-slip pikeun tikar mobil. Produk seueur dianggo dina plastik, kulit, kertas, kai, bahan sanitasi, lawon anu henteu dianyam, karpét sareng industri sanés. Perusahaan ngagaduhan alat-alat canggih sapertos mesin bubut ageung, mesin panggilingan, coét, kaca spion sareng mesin polesan.

Sedengkeun pikeun panilitian sareng pembuatan rupa-rupa pola pola, prosés produksi kalebet pembuatan awak roller, perlakuan permukaan, sababaraha departemén ukiran sareng perawatan electroplating. Numutkeun ka kabutuhan pelanggan, urang tiasa nyayogikeun sababaraha spésifikasi inti gilinding, pamrosésan gulung (roll mulus, gulung katutup, gulungan krom, gulungan galvanis, gulung anilox) sareng prosés grinding anu hadé. Ngalereskeun rol karét lami, ngahadean rol karét, produksi rol karét énggal (kertas ngadamel rol, percetakan sareng pewarna, rol percetakan, rol metalurgi, rol palapis rol, rol bolu, rol karét, sareng sajabana).

Perusahaan kami parantos ngembangkeun janten seueur jasa, kalebet rol kanggo industri plastik, tékstil, produk kertas, logam, kaca, bungkus, hiasan sareng alat-alat mesin. Ngabagéakeun babaturan ti sakumna penjuru dunya pikeun nganjang, ngabimbing sareng negosiasi bisnis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami