Mesin motong hidrolik opat kolom

Pedaran pondok:

Fitur:

1. Desain mékanisme dua silinder opat kolom, kalayan kaku anu saé, sacara efektif tiasa mastikeun katepatan kasaimbangan mesin, sareng ngajaga kaluaran kakuatan dobel gaya dina posisi mana waé dina permukaan motong;

2. Operasi single-stroke intermitente, tombol dua-leungeun diaktipkeun, sareng alat gawat darurat disayogikeun pikeun mastikeun operasi anu aman;

3. Setélan kapang cutter saderhana, akurat, sareng gaya motong gancang-gancang sareng gampang;


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

1. Desain mékanisme dua silinder opat kolom, kalayan kaku anu saé, sacara efektif tiasa mastikeun katepatan kasaimbangan mesin, sareng ngajaga kaluaran kakuatan dobel gaya dina posisi mana waé dina permukaan motong;

2. Operasi single-stroke intermitente, tombol dua-leungeun diaktipkeun, sareng alat gawat darurat disayogikeun pikeun mastikeun operasi anu aman;

3. Setélan kapang cutter saderhana, akurat, sareng gaya motong gancang-gancang sareng gampang;

4. Sistem pelumasan otomatis tiasa mastikeun katepatan tina mesin sareng ningkatkeun katahanan mesin;

5. Éta tiasa didesain sareng didaptarkeun numutkeun kabutuhan pelanggan.

Spésifikasi :

Modél: HY-B30T

Kakuatan Punching: 30TONS

Rentang stroke: 50-250mm

Daérah motong: 510 * 1250

Kakuatan motor: 2.2KW

Ukuran mékanis: 1800 * 1000 * 1380

Beurat mesin: 1600KG

Pitunjuk :

1. Mimiti giliran pengendali jero motong (tombol pangaturan rupa) kénca ka nol.

2. Hurungkeun saklar listrik, pencét tombol mimiti pompa minyak, lumpat salami dua menit tanpa beban, sareng titén naha sistemna normal.

3. Tumpukkeun piring tarik-tarik, piring karét, bahan damel, sareng paéh di tengah méja dina urutan.

4. Parangkat setting (setting setting).

. Loosen gagang péso, teundeun sacara alami sareng kuncikeun pageuh.

. Hurungkeun saklar ka katuhu sareng siapkeun pikeun sidang.

. Pencét dua kali tombol héjo pikeun ngalaksanakeun motong sidang, sareng jero pemotongan dikawasa ku pangaturan anu saé.

. Ngepaskeun rupa: Hurungkeun tombol nyetél rupa pikeun ngahurungkeun kénca pikeun meringankeun sareng belah katuhu pikeun langkung jero.

. Pangaturan stroke: Puterkeun ka pengendali jangkungna naék, panangan kénca katuhu dironjatkeun, sareng stroke kénca diréduksi. Stroke tiasa disaluyukeun sacara bébas dina kisaran 50-200mm (atanapi 50-250mm). Dina produksi normal, stroke kedahna sakitar 50mm tina luhur maot. .

Perhatian khusus: Unggal waktos kapang alat, bahan damel atanapi pelat pangrobih dirobih, stroke alatna kedah disetél deui, upami henteu, cetakan alat sareng pelat pangrojong bakal rusak.

Pancegahan Kaamanan:

① Pikeun mastikeun kasalametan, dilarang pisan manjangan leungeun sareng bagian awak sanésna kana tempat kosong nalika dioperasikeun. Kakuatanna kedah dipareuman sateuacan dirawat, sareng blok kai atanapi benda-benda keras sanésna kedah ditempatkeun di daérah anu kosong pikeun nyegah pelat tekanan diteken saatos tekenanna lega. Kaleungitan kendali, nyababkeun cilaka pribadi teu kahaja.

. Dina kaayaan anu khusus, nalika pelat tekanan luhur kedah naék langsung, anjeun tiasa mencét tombol ngareset. Nalika lirén, pencét tombol rem listrik (tombol beureum), sareng sadaya sistem bakal lirén operasi langsung.

. Nalika ngoperasikeun, anjeun kedah pencét dua tombol dina piring tekanan ku dua panangan, sareng anjeun henteu kedah ngarobih operasi hiji-hiji atanapi operasi kaki dina sakahayangna.

Pangropéa: Salawasna jaga bagian jero mesin bersih, bersihkeun saringan minyak sabulan sakali, sareng gentos minyak hidrolik sakali sataun. Sateuacan damel, parios tingkat minyak dina mesin. Nalika éta langkung handap tina tingkat cairan anu parantos ditangtoskeun, éta kedah ditambahan ku mérek anu sami dina mesin. Minyak hidrolik teu kedah dicampur. Nalika motong bahan, bahan damel kedah ditempatkeun di tengah daérah padamelan supados kakuatan mesinna rata, sareng umur jasa mesin tiasa diperpanjang tina permukaan.

* Spesifikasi anu bénten sareng modél tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan béda konsumén. Atribut produk sareng gambar kanggo rujukan hungkul, mangga hubungi kami pikeun detil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami