Mesin motong hidrolik datar

Pedaran pondok:

1. Operasi saderhana sareng hemat tenaga kerja, tingkat kagagalan kirang, gaya motong kuat, sareng beban pegatna gancang, langkung ti 1000 kali per jam.

2. Alat péso kapang péso, pangaturan cetakan péso tinggi sareng rendah, saderhana pisan, akurat sareng gancang.

3. Tenang sareng low noise salami operasi ningkatkeun lingkungan damel.

4. Alat pangaturan anu saé tiasa gampang kéngingkeun stroke pemotongan anu pangsaéna sareng manjangkeun umur jasa paéh sareng papan pamotong.

5. Aya metode operasi anu aman.


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar:

Mesin motong hidrolik datar ringan sareng gancang dina tindakan, nyaéta pikeun ngarobih kakurangan tina mesin motong mékanis tradisional.

Desain sateuacanna pikeun ningkatkeun efisiensi produksi di industri. Mesin ieu cocog pikeun palastik, kulit, busa, nilon, kaén, kertas.

Cetakan sareng motong salah sahiji atanapi langkung lapisan papan sareng sababaraha bahan sintétik anu seueur dianggo dina ngolah kulit, damel sapatu, pakean, kantong kulit, cocooan, plastik, industri bungkus sareng mobil, jst.

Fitur:

1. Operasi saderhana sareng hemat tenaga kerja, tingkat kagagalan kirang, gaya motong kuat, sareng beban pegatna gancang, langkung ti 1000 kali per jam.

2. Alat péso kapang péso, pangaturan cetakan péso tinggi sareng rendah, saderhana pisan, akurat sareng gancang.

3. Tenang sareng low noise salami operasi ningkatkeun lingkungan damel.

4. Alat pangaturan anu saé tiasa gampang kéngingkeun stroke pemotongan anu pangsaéna sareng manjangkeun umur jasa paéh sareng papan pamotong.

5. Aya metode operasi anu aman.

 

Silinder minyak ganda, rod rod nyambungkeun dua kali mékanisme kasaimbangan opat kolom otomatis, jero motong + -0.1mm pikeun unggal posisi motong.

Sadaya bagian sambungan geser tina mesin ieu dilengkepan ku alat pelumas otomatis pikeun suplai minyak. Henteu aya hariwang ngeunaan karusakan dina bagian mékanis anu disababkeun ku oiling manual, sahingga anggo na diréduksi jadi tingkat anu langkung handap, sareng laju motong-motong sareng motong mesin ningkat.

Nalika sirah motong diteken turun, éta bakal otomatis ngalambatkeun sateuacan némpél cutter 10mm, sareng tekanan dua tahap diterapkeun. Nalika piring damel di luhur diteken kana cutter, éta bakal fleksibel sareng diteukteuk supados teu aya kasalahan diménsi antara lapisan luhur sareng handap nalika motong bahan multilayer.

Struktur setting anu unik, kalayan alat panyalindungan denda, panyesuaian fléksibel tina jangkungna motong sareng kakuatan motong, tiasa manjangkeun umur jasa cutter paéh sareng motong offset. Struktur setting kapang unik pikeun nyocogkeun péso motong sareng motong jangkungna. Ngadamel penyesuaian stroke saderhana sareng akurat.

Sistem hidrolik impor dicocogkeun sareng peralatan listrik Taiwan sareng Jepang, anu ngahémat listrik, low noise, operasi saderhana, sareng ngamaksimalkeun efisiensi damel.

Semprot éléktrostatik suhu luhur dina permukaan mesin henteu nganggo panyemprot manual tradisional.

* Spesifikasi anu bénten sareng modél tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan béda konsumén. Atribut produk sareng gambar kanggo rujukan hungkul, mangga hubungi kami pikeun detil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami