Mesin motong

  • Four-column hydraulic cutting machine

    Mesin motong hidrolik opat kolom

    Fitur:

    1. Desain mékanisme dua silinder opat kolom, kalayan kaku anu saé, sacara efektif tiasa mastikeun katepatan kasaimbangan mesin, sareng ngajaga kaluaran kakuatan dobel gaya dina posisi mana waé dina permukaan motong;

    2. Operasi single-stroke intermitente, tombol dua-leungeun diaktipkeun, sareng alat gawat darurat disayogikeun pikeun mastikeun operasi anu aman;

    3. Setélan kapang cutter saderhana, akurat, sareng gaya motong gancang-gancang sareng gampang;

  • Flat hydraulic cutting machine

    Mesin motong hidrolik datar

    1. Operasi saderhana sareng hemat tenaga kerja, tingkat kagagalan kirang, gaya motong kuat, sareng beban pegatna gancang, langkung ti 1000 kali per jam.

    2. Alat péso kapang péso, pangaturan cetakan péso tinggi sareng rendah, saderhana pisan, akurat sareng gancang.

    3. Tenang sareng low noise salami operasi ningkatkeun lingkungan damel.

    4. Alat pangaturan anu saé tiasa gampang kéngingkeun stroke pemotongan anu pangsaéna sareng manjangkeun umur jasa paéh sareng papan pamotong.

    5. Aya metode operasi anu aman.

  • Blister Packing Hydraulic Press

    Bungkus Kemasan Hidrolik Pencét

    • Mesin motong dahar otomatis dilengkepan manipulator, anu tiasa ngirangan tanaga gawé sareng ningkatkeun efisiensi produksi. Struktur dua silinder opat kolom diadopsi.

    • Struktur, ngahontal motong tonage tinggi sareng ngahémat konsumsi énergi. Dina dasar mesin motong opat tihang presisi, sisi dua sisi atanapi dua sisi.

    • Alat dahar otomatis dina permukaan ningkatkeun épisiénsi sareng kasalametan alat mesin, sareng ningkatkeun efisiensi produksi tina saluruh mesin ku dua dugi ka tilu.

    • Mesin motong tuang otomatis cocog pikeun industri palét, industri koper, ngolah kulit, industri sapatu, industri bungkus, cocooan.

    • Operasi motong maot skala ageung sareng paéh langkung luhur pikeun industri, alat tulis, industri mobil, jst.