Taros Kami

logo-1

Dongguan Kangpa New Material Technology Co., Ltd.

Telepon: + 86-13559719822 / + 86-0769-88411639

Jam: Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten / Saptu, Minggu: Ditutup

Alamat: Area A, Lantai 5, Kaku Shangzhong Gaocheng, No. 77 Jalan Tailong Nitou Barat, Kota Shatian, Kota Dongguan

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami