Bungkus Kemasan Hidrolik Pencét

Pedaran pondok:

• Mesin motong dahar otomatis dilengkepan manipulator, anu tiasa ngirangan tanaga gawé sareng ningkatkeun efisiensi produksi. Struktur dua silinder opat kolom diadopsi.

• Struktur, ngahontal motong tonage tinggi sareng ngahémat konsumsi énergi. Dina dasar mesin motong opat tihang presisi, sisi dua sisi atanapi dua sisi.

• Alat dahar otomatis dina permukaan ningkatkeun épisiénsi sareng kasalametan alat mesin, sareng ningkatkeun efisiensi produksi tina saluruh mesin ku dua dugi ka tilu.

• Mesin motong tuang otomatis cocog pikeun industri palét, industri koper, ngolah kulit, industri sapatu, industri bungkus, cocooan.

• Operasi motong maot skala ageung sareng paéh langkung luhur pikeun industri, alat tulis, industri mobil, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

1. Kontrolér logika anu tiasa diprogram sareng tampilan layar toél tiasa nyetél sareng ngendalikeun tekanan kerja, motong jero sareng gancang nyoco, Operasi langkung saderhana, gancang sareng langkung akurat.

2. Sistem dahar orbital bilateral duka kali efisiensi damel, sareng akurasi tuangeun nyaéta +/- 0,05MM.

3. Silinder minyak ganda, opat-kolom kasaimbangan otomatis struktur rod nyambungkeun, pikeun mastikeun yén jero motong unggal posisi motong sami persis.

4. Nalika papan motong pencét sareng kontak péso motong, éta otomatis motong lalaunan, sahingga teu aya kasalahan ukuran antara lapisan paling luhur sareng lapisan paling handap tina bahan motong.

5. Sistem lubrication otomatis sentral mastikeun akurasi mesin sareng ningkatkeun daya tahan mesin.

6. Sistem kontrol tekanan sirkuit minyak dua langkung stabil, gancang sareng langkung awét.

7. manipulator cangkir nyeuseup tiasa ngirangan tanaga gawé sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

8. Naon ukuran damel anu épéktip, tekanan, sareng sajabana tiasa disaluyukeun.

* Spesifikasi anu bénten sareng modél tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan béda konsumén. Atribut produk sareng gambar kanggo rujukan hungkul, mangga hubungi kami pikeun detil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami