Aci ékspansi hawa

Pedaran pondok:

1. Waktos operasi inflasi pondok. Ngan ukur 3 detik pikeun misahkeun sareng nempatkeun aci ékspansi hawa sareng tabung kertas kanggo ngalengkepan inflasi sareng deflasi. Henteu kedah misahkeun bagian mana waé dina tungtung aci pikeun ngempelkeun ketat tabung kertas.

2. Tabung kertas gampang dipasang: tabung kertas tiasa dipindahkeun sareng dibereskeun dina posisi mana waé dina sumbu ku tindakan ngagembung sareng ngagelebug.

3. beurat ageung beban-ukuran: Ukuran diaméterna aci tiasa ditangtoskeun numutkeun kabutuhan konsumén anu saleresna, sareng waja atos luhur dianggo pikeun ningkatkeun beurat beban.


Detil Produk

Tanda Produk

Prinsip:

Aci ékspansi hawa dibagi kana jenis strip konci sareng jinis slat. Aci ékspansi hawa cocog pisan sareng gancang dianggo. Éta ngan ukur kedah nyiapkeun sumber hawa na nyalira. Tekanan hawa dikawasa dina kisaran 6-8kg / cm2. Bagian luarna (sapertos tabung kertas buleud -Bentuk), salami senapan udara diambung kana nozel udara dina poros ékspansi hawa, éta tiasa réngsé, sareng bagian luarna (sapertos tabung kertas sirkular) kedah dileupaskeun nalika kertas dileupaskeun, pencét nozél ku panangan Bagian-bagian luar anu ngageser (sapertos tabung kertas buleud) dina beulah luhur tiasa dicandak kaluar.

Fitur:

1. Waktos operasi inflasi pondok. Ngan ukur 3 detik pikeun misahkeun sareng nempatkeun aci ékspansi hawa sareng tabung kertas kanggo ngalengkepan inflasi sareng deflasi. Henteu kedah misahkeun bagian mana waé dina tungtung aci pikeun ngempelkeun ketat tabung kertas.

2. Tabung kertas gampang dipasang: tabung kertas tiasa dipindahkeun sareng dibereskeun dina posisi mana waé dina sumbu ku tindakan ngagembung sareng ngagelebug.

3. beurat ageung beban-ukuran: Ukuran diaméterna aci tiasa ditangtoskeun numutkeun kabutuhan konsumén anu saleresna, sareng waja atos luhur dianggo pikeun ningkatkeun beurat beban.

4. Efisiensi ékonomi anu luhur: aci didesain kanggo fungsi-fungsi khusus, sareng tiasa dianggo pikeun sadaya jenis tabung kertas anu kandelna, ipis, lebar sareng heureutna.

5. Pangropéa saderhana sareng waktos panggunaan anu lami: Aci ékspansi hawa mangrupikeun bagian anu hiji, sareng masing-masing bagian dina strukturna ngagaduhan spésifikasi anu tetep, anu tiasa disilihtukeurkeun sareng dianggo, janten gampang dijaga.

Pamakéan:

1. Waktos operasi inflasi pondok. Ngan ukur 3 detik pikeun misahkeun sareng nempatkeun aci ékspansi hawa sareng tabung kertas kanggo ngalengkepan inflasi sareng deflasi. Henteu kedah misahkeun bagian mana waé dina tungtung aci pikeun ngempelkeun ketat tabung kertas.

2. Tabung kertas gampang dipasang: tabung kertas tiasa dipindahkeun sareng dibereskeun dina posisi mana waé dina sumbu ku tindakan ngagembung sareng ngagelebug.

3. beurat ageung beban-ukuran: Ukuran diaméterna aci tiasa ditangtoskeun numutkeun kabutuhan konsumén anu saleresna, sareng waja atos luhur dianggo pikeun ningkatkeun beurat beban.

4. Efisiensi ékonomi anu luhur: aci didesain kanggo fungsi-fungsi khusus, sareng tiasa dianggo pikeun sadaya jenis tabung kertas anu kandelna, ipis, lebar sareng heureutna.

5. Pangropéa saderhana sareng waktos panggunaan anu lami: Aci ékspansi hawa mangrupikeun bagian anu hiji, sareng masing-masing bagian dina strukturna ngagaduhan spésifikasi anu tetep, anu tiasa disilihtukeurkeun sareng dianggo, janten gampang dijaga.

Fitur:

1. Lega dianggo: Salaku bagian anu dirancang sacara mandiri, aci ékspansi hawa tina 1 inci dugi ka 12 inci. Panjang sareng ukuran ditangtukeun ku kabutuhan saleresna tina nasabah. (Salaku conto, diaméter luar anu henteu diéflasi tina poros ékspansi hawa tilu inci nyaéta 74mm, sareng saatos inflasi nyaéta 78- 82mm;) dimana aya alat-alat industri sapertos slitting, percetakan, rewinding, palapis, laminating, kantong-pembuatan sareng papermaking , atanapi mesin pusat-berliku anu sanés, poros ékspansi hawa pabrik urang tiasa dianggo.

2. ékonomis sareng épisién: desain aci didesain kanggo kabutuhan damel anu saleresna, sareng tiasa diterapkeun kana sababaraha jinis tabung coiled, sapertos kandel, lebar, sareng sempit.

3. Anggo waktos anu lami sareng pangropéa saderhana: Sanaos aci ékspansi hawa mangrupikeun aksésoris mékanis, masing-masing bagian dina strukturna masing-masing ngagaduhan spésipikasi anu tetep sareng tiasa dianggo silih gentos, sahingga gampang dijaga. Pabrik urang ngagaduhan syarat anu ketat pikeun kualitas sadaya bagian tina poros tiup, sareng kualitas produk leres-leres dijamin.

4. aksésoris Tunggal: Aci ékspansi hawa mangrupikeun bagian tina mesin anu ngagulung sareng ngagiling. Tiap bagian dina strukturna ngagaduhan ukuran anu tetep sareng tiasa didékomposisi sareng dikombinasikeun supados pangropéa merenah sareng awét.

5. Profesionalisme: Pabrik kami ngahususkeun dina produksi aci ékspansi hawa, sareng aya rékayasa profesional sareng tanaga téknis pikeun panilitian pasar ngeunaan desain, pamasangan sareng panggunaan aci ékspansi hawa.

6. Kapasitas bantalan ageung: Aci ékspansi hawa tiasa didesain numutkeun modél saleresna, nganggo waja kualitas luhur pikeun ningkatkeun kapasitas bantalan. Salaku conto, bahan waja tiasa dipilih pikeun anu beurat beuratna langkung ti 1 ton.

7. Waktos operasi anu pondok: Ngan ukur 2 detik pikeun ngébréhkeun sareng ngémplohkeun tabung gulung pikeun misahkeun sareng nempatkeun tabung gulung. Éta saderhana sareng merenah pikeun nempatkeun tabung gulung, aman sareng lumaku. Éta tiasa dilarapkeun ka sadaya mesin sareng alat-alat anu digunakeun pikeun péngkolan sareng ngagiling. Aci ékspansi hawa. Panjang aci ékspansi hawa tiasa dugi ka genep méter atanapi langkung, sareng panjang anu paling pondok tiasa sababaraha ratus milimeter. Panjangna ditangtoskeun numutkeun kabutuhan pelanggan.

8. Aci ékspansi hawa jenis ranté mekarkeun hiji ranté, sareng fulcrum sumebar ka unggal batang konci pikeun nyaimbangkeun kakuatan, anu cocog pikeun rewinding mékanik artikel kalayan kapasitas anu langkung beurat.

Pitunjuk :

Aci ékspansi hawa cantilever langkung saé tibatan poros ékspansi hawa umum kusabab sakabéh aci henteu kedah dibongkar unggal waktos. Bahanna tiasa dicandak saatos sacara langsung kempes, kusabab lebar na henteu ageung, janten operasi alami langkung merenah. Ieu ogé aci ékspansi hawa dipilih ku seueur mesin kalayan beurat entéh sareng lébar leutik. Salami cecekelan kembung diembungkeun kana nozel udara dina aci ékspansi hawa, inti hawa di luhur ngageser tiasa kempis, sareng ranténa bakal balik deui ka penampilan aslina.

Ciri Téknis:

Pigura logam integral gaduh jandéla bentuk kotak anu ngali kaluar dina tungtung tetep tina sisi operasi mandrel cantilever pikeun mastikeun kaku struktural platform percetakan. Korsi bantalan dipasang di jero blok baja anu tiasa dialihkeun, sareng blok baja didamel tina kawat bola presisi tinggi. Didorong ku rod, posisi obah batang sekrup aya dina garis tengah mandrel roller pelat, sareng pituduh linier dipasang dina tungtung luhur sareng handapeun jandéla bentuk kotak pikeun ngalereskeun blok baja anu tiasa dipindahkeun, supados mastikeun stabilitas platform percetakan dina operasi-gancang.

Dina rarancang ieu, fiksasi mandrel lengkep otomatis, sareng gerak rod sakrup sareng penguncian ujung poros ngaluarkeun faktor manusa. Blok baja anu tiasa dirobih dipasang dina pigura ku rel panduan linier luhur sareng handap, sareng kusabab batang sekrup ngalih dina garis tengah mandrel roller piring, dorong silinder kesan sentral dina roller pelat sareng gaya penggerak sapanjang arah sekrup bola duanana dipilampah Di tengah mandrel gulung piring, ngan ukur tekanan lokal leutik anu kabentuk, sareng kusabab beban gaya ngan ukur bertindak di tengah mandrel gulung piring, teu aya waktos dina pangrojong pigura.

Spésifikasi :

Aya seueur jinis, kalebet 1 inci, 1,5 inci, 2 inci, 2,5 inci, 3 inci, 6 inci, 8 inci, 10 inci, 12 inci, jsb poros ekspansi udara tina spésifikasi anu béda ogé tiasa diolah sareng dihasilkeun numutkeun palanggan kabutuhan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami