Tentang Kami

company img2
logo-1

Dongguan Kangpa New Material Technology Co., Ltd.

Saha Kami

Dongguan Kangpa New Material Technology Co., Ltd. (anu ayeuna disebut perusahaan) baheulana kawanoh salaku Pabrik Mesin Dongguan Zhongtang Kangpart. Didirikeun taun 2001 sareng tempatna di Kota Dongguan, Provinsi Guangdong, "Ibukota Manufaktur Dunya". Mangrupikeun pabrik mesin laminating perekat panas ramah lingkungan (PUR) ngahijikeun desain, produksi, penjualan, saatos penjualan, aplikasi, panilitian sareng pamekaran.

Perusahaan ngalaksanakeun modél pangembangan anu beragam. Ayeuna, bisnis na ngaliput sababaraha séktor sapertos manufaktur mesin komposit laminasi, pamrosésan bahan komposit laminasi, sareng panilitian sareng pamekaran bahan komposit anu énggal. Cabangna na Dongguan Kangpa New Material Technology Co., Ltd. utamina ngiringan ngolah bahan komposit laminasi, Panilitian sareng pamekaran matéri anyar sareng usaha-usaha sanés. Di pikahareupeun, perusahaan salajengna bakal ngawangun mékanisme operasi anu standar sareng épéktip sareng sistem manajemen anu épéktip sareng ilmiah pikeun ngahontal patuh prakték internasional, sareng sacara sepenuh haté bakal nyayogikeun produk kelas munggaran sareng jasa kelas munggaran pikeun konsumén anyar sareng lami.

Naha Pilih Kami

Kusabab didirikeunna, perusahaan parantos komitmen pikeun nyayogikeun palanggan kalayan kualitas luhur, épisiensi tinggi sareng cerdas ramah lingkungan (PUR) mesin laminating napel panas-lebur. Produk utamina kalebet mesin sapatu bahan laminating mesin, mesin semprot lem laminating, sareng mesin lawon laminating lawon, Mesin laminating napel panas, PU dispensing mesin laminating, mesin laminating napel témpél diri, pilem lééh panas panas mencét mesin laminating, mesin laminating seuneu, jeung sajabana alat-alatna seueur dianggo salaku bahan baku dina bahan sapatu, tas, koper, parabotan bumi, pakean, mobil, tenda, barang olahraga, industri outdoor sareng industri sanes, sapertos: kulit, kaen, kertas, kulit plastik, bolu, EVA sareng lapangan pengolahan komposit anu sanés.

Perusahaan sok keukeuh didorong ku téknologi, dijamin ku kualitas, sareng didukung ku jasa. Salila sababaraha taun inovasi kontinyu sareng pamekaran, perusahaan parantos dipikaresep ku seueur palanggan di bumi sareng luar negeri. Ayeuna, produkna parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah kalebet Amérika Serikat, India, Rusia, Brasil, sareng Vietnam. Mesin Kangpa parantos janten pabrik anu paling gancang sareng paling profesional pikeun mesin laminating panas perekat anu leueur ka lingkungan (PUR) di Cina.