PRODUK FITUR

DAERAH APLIKASI

Nganjang Pelanggan News

Ayeuna, produkna parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah kalebet Amérika Serikat, India, Rusia, Brasil, sareng Vietnam.

TENTANG KAMI

  • ABOUT-US-2
  • ABOUT-US-1

Dongguan Kangpa New Material Technology Co., Ltd. (anu ayeuna disebut perusahaan) baheulana kawanoh salaku Pabrik Mesin Dongguan Zhongtang Kangpart. Didirikeun taun 2001 sareng tempatna di Kota Dongguan, Provinsi Guangdong, "Ibukota Manufaktur Dunya". Mangrupikeun pabrik mesin laminating perekat panas ramah lingkungan (PUR) ngahijikeun desain, produksi, penjualan, saatos penjualan, aplikasi, panilitian sareng pamekaran.